száraz vörösbor

Cabernet Sauvignon

Alkohol: 13 %
A Bece hegy Sauvignonja tartályban erjesztve, 16 hónapon át használt barrique hordókban érlelve. Meleg év, magas alkohol, fahéjas-kakaós illat, málna, meggy és szeder. Érett és élénk gyümölcsösség, étcsokoládé és vidám piros bogyósok.

Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon Reserve

Alkohol: 15 %
Kézzel válogatott, erősen terméskorlátozott szőlőből készült, ami a Becce-hegy legjobb dűlőjéből származik. Mélybordó színű vörösbor, rendkívül összetett illat és ízvilággal.

Cabernet Sauvignon Reserve

Ráspi Kopár ’10

Feltöltés alatt!

Ára: 2150 Ft
Alkohol: 12,0 %
Kékfrankos Caberner Sauvignon és Zweigelt házasítása.  Rubinvörös színű bor amely illatában dominál a termelőtől megszokott mély ásványosság és fűszeresség a kissé háttérbe szorult gyümölcsökön. Ízét közepest test, fűszeresség és a talajból származó sós utóíz jellemzi...

Ráspi Kopár '10

Szeleshát Merlot ’11

Ára: 3050 Ft
Alkohol: 14 %
A Merlot a Szeleshát  Szőlőbirtok fő fajtája, mely évről évre kiemelkedő minőséget ad. A belőle készített bor jól tükrözi a termőhely adottságait. A bor mély rubin színű, testes, bársonyos, hosszú utóízzel.

Szeleshát Merlot '11

Szeleshát Pinot Noir ’11

Ára: 3050 Ft
Alkohol: 13 %
Klasszikus pinot szín, fűszeres, gyümölcsös, finoman tölgyes illat. Intenzív ízében is a fűszerek dominálnak. A pinot noir testesebb megfogalmazása a mindig szeles szekszárdi dombtetőről. Fogyasztását 15-16 Co -on ajánljuk.

Szeleshát Pinot Noir '11